Despre Natasha Maxim

Despre NATASHA Maxim 

Sufletul din spatele brandului Alchimia Florilor este omul Maxim Natalia sau cum îi spunem noi Natasa , Flower Designer, seful tuturor proiectelor, inspiratia noastra, ce poarta intreaga echipa pe drumul catre succes.

Cu pasiune si multa atentie pentru flori, Natasa si-a gasit calea acum peste 15 ani, cand a inceput sa lucreze pentru o florarie cocheta din zona pietei Dorobanti. Experienta dobandita in timp, lucrul cu oamenii pretentiosi din zona Dorobantilor, Radu Beller, foarte atenti la detalii, a ridicat stacheta, Natasa invatand devreme despre capriciile si asteptarile viitorilor ei clienti ! Insa aceste provocari au reusit sa o ambitioneze sa isi construiasca propriul drum si sa se perfectioneze constant, calitate pe care o detine si astazi.Ea a inteles ca oamenii nu cumpara doar flori , ci anume mesageri ai unor sentimente pe care ei doresc sa le exprime! Rafinamentul si eleganta zonei , automat si a clientilor ei au facut-o sa isi creeze un portofoliu de realizari si o experinta remarcabile . Natasa stie ce inseamna inedit si original doar pentru clientii ei ! Ea îi asculta foarte atent construind deja in minte conceptul , o calitate minunata pe care putini floristi reusesc in timp sa o pastreze nealterata de propriul orgoliu  !

Natasha povesteste despre ea: Ma simt foarte castigata ca am invatat limbajul florilor, simt deschiderea lor fata de mine, simt naturaletea si simplitatea pe care o emana , ele fiind foarte doritoare sa poarte mesajele noastre, toate !!De fiecare data le promit ca le voi aseza cat mai frumos , armonios, acolo unde le va sta cel mai bine. De cele mai multe ori am o bucurie imensa in sinea mea pentru flori, ma emotioneaza gingasia, texturile , culorile , liniile si sensibilitatea lor, iar acest lucru ma face sa fiu o indragostita la nesfarsit!

Prin fiecare proiect in care aceasta se implica, promite angajament si profesionalism, dragostea si respectul pentru meserie, satisfactia clientului ocupand cel mai important loc! Cu o astfel de atitudine a reusit sa organizeze si sa pregateasca proiecte florale de mare anvergura , evenimente ce au adunat peste 1000 de invitati.

Loiala si dedicata florilor, Natasa este increzatoare, creativa si inovativa ( se defineste singura spunand ca este mereu deschisa provocarilor , acelea care au acea amprenta de originalitate), mereu atenta detalii, iar acest lucru a ajutat-o sa faca urmatorul pas in cariera sa, ajungand TRAINER in cadrul Scolii Atelierele Ilbah. Aceasta preda cursuri de FLORAR DECORATOR, invatand elevii ca “florile nu sunt facute sa fie oferite la intamplare, deoarece florile mai intai se simt”.

Demn de mentionat este faptul ca Natasa nu este singura in proiecte , ci este sprijinita de sotul ei ,Adrian sau Max cum i se mai spune , lucru care o motiveaza foarte mult si îi da suficienta incredere ca poate face fata cu brio tuturor incercarilor profesionale ! Doi tineri frumosi , veseli , pozitivi orientati catre solutii , catre clientii lor , doi romani care pun la bataie energia lor , timpul lor pentru a crea momente de neuitat pentru cei care le calca pragul, prin ideile si elementele de desingn floral din conceptul afacerii numita simbolic Alchimia Florilor !!

Iata cateva videouri inspirationale, cu Natasha Maxim

Tutorial
aranjament floral: 

Tutorial realizare aranjament floral surpriza by Atelierele ILBAH:

Tutorial aranjament floral pentru receptia unui hotel – Natasha Maxim:

TUTORIALE REALIZATE IMPREUNA CU ATELIERE ILBAH. Detalii cursuri aici.

AI UN EVENIMENT ? SUNA SI EXPERTUL NOSTRU TE VA AJUTA SA ALEGI

BUCHETUL POTRIVIT

PENTRU OCAZIE

Contactati-ne